• Кошницата е празна
  • Цялостно обзавеждане за антре Ретро

   Описание

   Обзавеждане за антре в лек ретро стил със стилизирани форми.

   Този модел антре влкючва врати за двата вградени гардероба в малкия и големия коридор, шкаф за обувки играещ ролята на тоалетка с пано с огледало над него, закачалка за чадъри довършва ъгъла до шкафа за обувки. На срещуположната стена е разположено паното на стенната закачалка за връхни дрехи. Моделът може да бъде изработен в богата цветова гама и размери.

   • 160/188/1,8см. врати за вграден гардероб
   • 125/30/237/1,8см. врати за вграден гардероб
   • 125/125/3,6см.   закъчалка
   • 80/40/195см. шкаф с огледало

    

   Възползвайте се сега!

   Безплатно взимане на размери и консултация.

   Безплатен 3D проект и ценова оферта.

   Безплатна доставка в София

   Безплатен монтаж.

   Характеристики

   Основни характеристики

   • в описанието см
   • ПДЧ
   985 лв.

   Този модел антре влкючва врати за двата вградени гардероба в малкия и големия коридор, шкаф за обувки играещ ролята на тоалетка с пано с огледало над него, закачалка за чадъри довършва ъгъла до шкафа за обувки. На срещуположната стена е разположено паното на стенната закачалка за връхни дрехи. Моделът е изработен от висококачествени австрийски материали. Топлият тон на дървото изпъква на фона на студения мрамор и белите неутрални стени. Стилизираните и изчистени линии на антрето са неангажиращи и ненатрапчиви и дават допълнителен простор на помещението. Моделът може да бъде изработен в богата цветова гама и размери. Могат да бъдат добавяни или махани различни мебелни компоненти до постигане на най-удачния вариант за вас.  

   В момента този модел антре не е наличен на склад и се изработва по поръчка. Доставката и монтажа за гр. София са безплатни.

   Размери

   • 1600/1880/18мм. врати за вграден гардероб
   • 1250/3002370/18мм. врати за вграден гардероб
   • 1250/1250/36 мм   закъчалка
   • 800/400/1950 мм шкаф с огледало

       ТиД Мебел предлага на пазара мебели, електро уреди и аксесоари за обзавеждане на дома, офиса, търгоско пространство, детски градини и училища.

   Моделите на мебели, които виждате в нашия онлайн магазин са част от реализираните ни проекти.  Наша цел е да здоволяваме максимално желанията и нуждите на нашите клиенти, затова сме се специализирали в производството на корпусни мебели по поръчка. Това означава, че към всеки клиент ние подхождаме индивидуално при реализирането на пространството, което той иска да обзаведе. Мебелите по поръчка ви дават възможността за изработката на индивидуален проект съобразен с особенностите на помещението, нуждите на предназначението му и вашите финансови възможности. Не на последно място мебелите по поръчка изразяват вашия уникален усет за стил. Този начин за обзавеждане се е доказал през годините, като най-удачното решение за взискателния вкус. Мебелите по поръчка, които ТиД Мебел предлага се произвеждат от висококачествени материали и мебелен обков в богата цветова гама.

   Поръчвайки мебели по вашите индивидуални размери и вкус вие си гарантирате един отличен резултат на качество и уникалност, което големите вериги за мебели-конфекция, не могат да предложат.

   За да се уверите в предимствата на този вид изработка на мебели, трябва само да се свържете с нас, по най-удобния за вас начин. Нашия екип ще ви посети на място, ще вземе размери на помещението, което обзавеждате и ще ви консултира веднага за най-удачните варианти за използване на пълния капацитет на помещението и техническите възможности за реализирането му. Следващия етап е изготвянето на ценова оферта и 3D проект. Всичко това е напълно безплатно и не ви обвързва с последваща поръчка и покупка. Когато офертата бъде одобрена от вас се преминава към подписване на договор, при което се заплаща капаро в размер от 50% от стойността на офертата. След изработката на корпусните мебели, наш екип доставя поръчката/безплатно за гр. София/ и монтира мебелите напълно безплатно. Плащането на останалата сума става след приключване на монтажа.

       Възползвайте се от възможността да имате красиви, качествени и функционални мебели на достъпна цена, носещи вашия почерк.

 • Контакти

  гр. София, ж.к. Люлин 6

  между ул. Петър Дертлиев № 60 и магазин Кауфланд

  tid_mebel@abv.bg

  0878 63 06 61
  0888 24 10 38

 • Copyright © 2012 tidmebel.com - Всички права запазени
 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект