• Кошницата е празна
  • Фурна за вграждане пиролитична - модел BOP7558AX

   Gorenje
   Описание

   Мултифункционална фурна за вграждане - инокс и стъкло на Горения

   Фурна за вграждане на Горения модел BOP7558AX с голям обем, голяма повърхност за печене, преден панел от стъкло и инокс, осветени push-pull копчета, сваляща се врата, електронно управление на температурата, програмируем часовник.

   Характеристики

   Основни характеристики

   • Инокс
   • А
   • 60л.
   • Мултифункционална
   • Да
   • 59.7/59.5/56.5 см
   1 099 лв.

   Мултифункционална фурна с голям обем, голяма повърхност за печене, преден панел от стъкло и инокс, осветени push-pull копчета, сваляща се врата, електронно управление на температурата, програмируем часовник: Електронен управление на температурата, променлив грил, стандартно печене, бързо загряване на фурната,  инфра нагревател и вентилатор, функциа "Подгряване на съдове", функция "Поддържане топлината на ястията", пиролитично самопочистване, вертикално изпарение,  въртящ се грил .

   Оборудване - светещи копчета, решетка дълбока емайлирана тава (тави) плитка емайлирана тава ( тави), метални водачи с възможност за сваляне, сонда за месо, въртящ се грил

   Система за сигурност - копче за затваряне на фурната, механична защита на вратата, охлаждащ вентилатор: Динамична охладждаща система DC+

   Цените на стоките в онлайн магазина www.tidmebel.com са за една бройка, в български лева с включен данък добавена стойност/ДДС/. Ние ви предлгаме няколко варианта за заплащане на поръчаните от вас продукти. Закупените стоки от ТиД Мебел се заплащат чрез банков превод, чрез разсрочено плащане ползвайки услугите на TBI Bank или чрез наложен платеж/кешово при получаване на стоката/. В случай на закупуване на стоки по поръчка и индивидуален проект, изискващи време за изработка, плащането се извършва на два транша:

       Първият транш е 50% от крайната сума авансово при подписване на договора между фирма ТиД Мебел и вас.

       Втория транш се изплаща при приемането от ваша страна на доставената и монтиранта/сглобена стока.

   Клиента има право да върне поръчаната стока в 7дневен срок от доставката във вида, в който я е получили по смисъла на ЗЗП. Клиента има право да направи рекламация на поръчаната стока в момента на доставката, ако стоката е видимо повредена или не отговаря на поръчката. В тези случаи подмяната или ремонта на стоката остават за сметка на доставчика. Повече информация можете да видите в Общи условия.

   Поръчаната стока се доставя на посочения от вас адрес при попълване на формата за поръчка в  сроковете описани в договора/поръчката. Вие трябва  да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката, след предварителна уговорка за времето на доставка и монтаж. Обичайно сроковете на доставка са между 15 и 25 дни при покупка на стоки, които се изработват по поръчка, в зависимост от натовареността на производството и обема на поръчката. За дата на сключване на сделката се смята датата на подписване на договора и изплащане на авансовия транш. При поръчка на стоки на склад срока за доставка е до 7 дни. ТиД Мебел не носи отговорност при случаи на забавяне на доставката поради причини независещи от нас, както и поради забавяне на доставката от страна на наш партньор. Във всеки от тези случай ние се ангажираме да ви уведомим своевременно за възникналите обстоятелства. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида и и ползвания транспорт за доставка. Ако не бъдете открити в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъдат осигурени достъп и условия за предаване на стоката в регламентирания срок, поръчката се счита за невалидна и ТиД Мебел се освобождава от задължението да извърши доставката.
   В случай, че потвърдите желанието си да получите поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не сте били намерени на посочения адрес, то вие поема за своя сметка разходите по доставката.
   Разходите по транспорта се заплащат при получаване на стоката, ако има начислен транспорт.

    

    

 • Контакти

  гр. София, ж.к. Люлин 6

  между ул. Петър Дертлиев № 60 и магазин Кауфланд

  tid_mebel@abv.bg

  0878 63 06 61
  0888 24 10 38

 • Copyright © 2012 tidmebel.com - Всички права запазени
 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект