• Кошницата е празна
  • Кухня по поръчка

   Кухненско обзавеждане с уникален интериорен дизайн и индивидуални размери

     Кухненският интериор е важна част от цялостното излъчване и стил в дома. Той трябва да е съобразен с общата тенденция при интериорния дизайн на всички помещения в апартамента или къщата, както и усещането за стил и интериор на собствениците.  Все по-често кухненския бокс е част от общото пространство, което делят трапезрията, кухнята и често хола – така наречената всекидневна. Тази нова тенденция в архитектурата на жилищните сгради налага и нов поглед върху кухненското обзавеждане. Кухнята вече е на показ и предполага стилни и хармонични шкафове, без компромис с функциалността. Кухненските шкафове, при изработката на мебелите по поръчка, покриват всички критерии за максимално оползотворяване на цялото пространство, което в повечето случаи не е много голямо. Когато обзавеждането за кухнята е по индивидуален проект  то е съобразено изцяло с размерите на стаята, така че да бъде използвана всяка възможност за максимален комфорт.

   В производството на кухненските шкафове има стандарти, които са строго спазвани при изработката на кухни от серийното производство в големите вериги магазини. При избора на индивидуален проект и изработка по поръчка кухнята вече може да задоволи личните ви нужди и усещане за стил. Така най-използваната част от дома носи вашия почерк и кореспондира с цялостното обзавеждане. Избора от богата цветова гама на декори или боя, материали и комбинацията между тях е още е едно предимство на мебелите по поръчка за вашата кухня, както и за цялостното обзавеждане на дома.

   Важно е да се избере правилно вида материал или правилната комбинация от материали за вашите кухненски шкафове. Възможностите, които има на пазара в България са различни видове плоскости или масивно дърво в комбинация с метал, стъкло, камък и синтетични материали като покритие. ТиД Мебел се е ориентирала през годините към най-достъпната и същевременно качествена група на проскостите  ПДЧ и МДФ.

   Основната разлика между двата материална е в текстурат и структурата на двете и съответно вариантите за обработката им.

   Кухнеските шкафове изработени от ПДЧ са здрави и функционални с различни варианти за покритие. Структурата на тези мебелни плочи е по- груба смес от дървени стружки и смоли, което позволява  производство на корпусна мебел за кратки срокове и на достъпни цени. Плочите се покриват с ламинат в гланцова или матова повърхност, в различни цветове и дървесни декори.

   МДФ плоскостите са с по-финна структура, което позволява оформянето на заоблени елементи, например на вратите на кухненските шкафове и изработването на различни профили и орнаменти. Този материал подлежи на боядисване в богата цветова гама с гланцово или матово покритие, което отнема малко повече технологично време за изработка, но резултата си заслужава.МДФ плоскостите могат да бъдат завършени и с естествен д ървесен фурнир. Този материал,  поради по-високата си стойност се използва главно при изработката на лицевите части на мебелите и кухнеските вратички, но е напълно излишно цялата кухня да се изработва от МДФ, което само неоправдано би оскъпило  крайната цена на кухнята.

   При избора на куненски интериор по поръчка мебелния обков също играяе сериозна роля за крайната визулана линия на стил. Избора на дръжки за вратичките, механизмите за шкафовете, дали ще бъдат с плавно прибиране, с пушбутони или обикновенни, избора на гръб за кухнята или на хоризонталния плот, избора на елктро уреди,осветление,  мивка и батерия, аксесоари – всичко това може да бъде личен  избор само при поръчката на кухнята по индивидуален дизайн.

   Интериорния дизайн и изработването на мебели по поръчка са най добрата инвестиция от гледна точка на симетрията между качество, цена и уникалност.

   При получаване за запитване за обзавеждане на кухня по поръчка наш екип посещава апартамента или къщата, която се обзавежда и взема размери на помещението, след което прави първоначална консултация за техническите възможности и потенциала на кухненското обзавеждане. На база на тази среща се изготвя идеен проект с 3D визуализация, както и ценова оферта. След представянето им на клиента вече могат да се правят корекции, ако това е необходимо, за да се доближи крайния резултат максимално много до очакванията и бюджета на клиента.

  • Последно гледани

   Няма открити резултати
 • Контакти

  гр. София, ж.к. Люлин 6

  между ул. Петър Дертлиев № 60 и магазин Кауфланд

  tid_mebel@abv.bg

  0878 63 06 61
  0888 24 10 38

 • Copyright © 2012 tidmebel.com - Всички права запазени
 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект