• Кошницата е празна
  • Дидактичен секционен шкаф Пролетно настроение

   Описание

   Шкаф за занималня за детски заведения

   Шкафа е съобразен изцяло с нуждите на занималнята, като е разделена на модули с врати изцяло затворени за прибиране на консумативи, отворени части за играчки и рафт за телевизора и останалата техника. Всички дидактични шкафове се изработват изцяло по поръчка съобразени с останалото обзавеждане, възможностите на пространството и бюджета на детската градина.

    

   Безплатно взимане на размери и консултация.

   Безплатен 3D проект и ценова оферта.

   Безплатна доставка в София

   Безплатен монтаж.

    

   Характеристики

   Основни характеристики

   • 458/45/210 см
   • ПДЧ
   • Да
   1 446 лв.
   Комплект
   Комплект
   • 2 100 лв.
   • 2 148 лв.
   Купи комплекта

   Шкафа е проектиран и изработен като част от цялостното обзавеждане за група в детска градина. Той е съобразен изцяло с нуждите на занималнята, като е разделена на модули с врати изцяло затворени за прибиране на консумативи, отворени части за играчки и рафт за телевизора и останалата техника. Всички дидактични шкафове се изработват изцяло по поръчка съобразени с останалото обзавеждане, възможностите на пространството и бюджета на детската градина. Предлагаме и също така и богат избор на цветови решения.

       ТиД Мебел предлага на пазара мебели, електро уреди и аксесоари за обзавеждане на дома, офиса, търгоско пространство, детски градини и училища.

   Моделите на мебели, които виждате в нашия онлайн магазин са част от реализираните ни проекти.  Наша цел е да здоволяваме максимално желанията и нуждите на нашите клиенти, затова сме се специализирали в производството на корпусни мебели по поръчка. Това означава, че към всеки клиент ние подхождаме индивидуално при реализирането на пространството, което той иска да обзаведе. Мебелите по поръчка ви дават възможността за изработката на индивидуален проект съобразен с особенностите на помещението, нуждите на предназначението му и вашите финансови възможности. Не на последно място мебелите по поръчка изразяват вашия уникален усет за стил. Този начин за обзавеждане се е доказал през годините, като най-удачното решение за взискателния вкус. Мебелите по поръчка, които ТиД Мебел предлага се произвеждат от висококачествени материали и мебелен обков в богата цветова гама.

   Поръчвайки мебели по вашите индивидуални размери и вкус вие си гарантирате един отличен резултат на качество и уникалност, което големите вериги за мебели-конфекция, не могат да предложат.

   За да се уверите в предимствата на този вид изработка на мебели, трябва само да се свържете с нас, по най-удобния за вас начин. Нашия екип ще ви посети на място, ще вземе размери на помещението, което обзавеждате и ще ви консултира веднага за най-удачните варианти за използване на пълния капацитет на помещението и техническите възможности за реализирането му. Следващия етап е изготвянето на ценова оферта и 3D проект. Всичко това е напълно безплатно и не ви обвързва с последваща поръчка и покупка. Когато офертата бъде одобрена от вас се преминава към подписване на договор, при което се заплаща капаро в размер от 50% от стойността на офертата. След изработката на корпусните мебели, наш екип доставя поръчката/безплатно за гр. София/ и монтира мебелите напълно безплатно. Плащането на останалата сума става след приключване на монтажа.

       Възползвайте се от възможността да имате красиви, качествени и функционални мебели на достъпна цена, носещи вашия почерк.

 • Контакти

  гр. София, ж.к. Люлин 6

  между ул. Петър Дертлиев № 60 и магазин Кауфланд

  tid_mebel@abv.bg

  0878 63 06 61
  0888 24 10 38

 • Copyright © 2012 tidmebel.com - Всички права запазени
 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект