• Кошницата е празна
  • Детските мебели

   Стаята на малчуганите е най-приятното нясто за обзавеждане.

       Детските мебели са предизвикателство за всеки производител. те трябва да съчетават качество и здравина с весел дизайн и пъстри цветове, носещи настроение. Всяко дете има нужда от пространство за игра, затова детските мебели трябва да бъдат много компактни и безопасни, за да може детето да развихри въображението си в комфортка и забавна среда. Да се произвеждат детски мебели за детски градини и детски центрове е още по отговорно, спазвайки всички изисквания за безопасност и едновременно търсейки златната среда между качество и цена.

   ТиД Мебел има за свои партньори редица детски градини както в София така и в страната, частни училища, държавни училища и детски парти центрове. през годините ние сме обзавеждали с детски мебели много институции и се радваме на дългогодишна съвместна дейност. Детските мебели, които изработваме за детски заведения са най-често детски легла, шкафчета, гардеробчета, детски кътове за игра, дидактични шкафове, пейки, шкафчета за обувки, маси, и др.

   Детските стаи са едно от най-динамичните помещения в дома. Тази стая се трансформира непрекъснато, тъй като с разстежа на детето се променят и неговите нужди. Логично е, че бебешката и ученическа стая са два различни свята, както са различни момичешката стая от момчешката. Ако разполагате със средствата да посрешнете всеки нов етап от порастването на вашето дете с ново детско обзавеждане това би бил идеалния вариант. Но има и вариант да обзаведете детската стая с мебели, които са достатъчно приспособими, за да отговарят на детските нужди за по-дълго време.

   Основните елементи на бебешката стая са кушетката, масата за повиване и шкаф с бебешките принадлежности. Това е напълно достатъчно като бебешко обзавеждане, тъй като много скоро детето ще има нужда от простор за игра. Когато наближи предучилищна възраст детето вече има много повече нужди и вещи. За да бъде относително подредена детската му стая, трябва да му осигурите достатъчно място за съхранение на дрехите, играчките и книгите му.

   Сложете гардероб с почти нормални размери, защото детското гардеробче скоро ще се окаже недостатъчно. Книгите биха били най-добре подредени в класическа библиотека с височина съобразена с ръста на детето. Допълнителен функционален шкаф, може и пейка със повдигаща се седалка е много удачно място за вечно разхвърляните играчки.

   Ако стаята е за едно дете, пространството под легото също може да се оползотоври във вид на чекмеджета, за играчки или дрехи.

   Ако стаята е за две деца, най-практични са вариантите с двуетажно легло или легло тип сандвич, което е на принципа на изтеглянето на едното легло под другото, когато децата не спат второто легло, което обикновенно е на колелца се прибита под първото, и така се отваря достатъчно място за игра. Двуетажните легла са предпочитани за малко по-големи деца, макар че добрата изработка и обезопасяване маналяват риска от падане почти до нула.

   Когато детето вече тръгне на училище детската стая претърпява поредната промяна. Към детското обзавеждане вече трябва да се прибави бюро и да се оформи зона за учене, слушане на музика и разговори с приятели. Честа практика е поставянето точно в този период на допълнително легло за посрещане на гости. Важно в тази възраст е децата да се чувстват съпричастни към обзавеждането на стаята. Позволете им да изберат сами дизайна на мебелите или тяхното разположение. Това ще ги накара да се чувстват комфортно в своята стая.

   Юношеската стая прилича много по компоненти на детската, но с напредването на възраста и навлизането в пубертета тинейджърите вече не искат да се асоциират с детската стая. Те имат нужда от пространство организирано според техния динамичен живот. Ако неможете да подмените всички мебели, можете да смените само някой мебелни компоненти по поръчка, като вратичките на шкафовете например, да добавите етажерка и да смените цвета на стените.

   Съвременните производители на мебели и обзавеждане предлагат огромен избор на форми, материали и цветове, така че дайте воля на вашето въображение и това на вашите деца.

    

  • Последно гледани

   Няма открити резултати
 • Контакти

  гр. София, ж.к. Люлин 6

  между ул. Петър Дертлиев № 60 и магазин Кауфланд

  tid_mebel@abv.bg

  0878 63 06 61
  0888 24 10 38

 • Copyright © 2012 tidmebel.com - Всички права запазени
 • Електронен онлайн магазин, фирмен уеб сайт, под наем, с готов дизайн и по ваш проект